Home sv

 

 

 

 

Buildup Nordic AB

Vi bygger framtiden genom att agera i nuet och med respekt för det förflutna

 

 

 

 

 

 

 

 

Buildup Nordic AB

Vi bygger framtiden genom att agera i nuet och med respekt för det förflutna

 

 

 

 

 

 

 

 

Buildup Nordic AB

Vi bygger framtiden genom att agera i nuet och med respekt för det förflutna

 

 

 

 

Buildup Nordic AB är ett nyfött byggföretag i Sverige som utför ett komplett sortiment av efterbehandlingsarbeten, reparation och ombyggnad av byggnader och lokaler, kommersiella eller privata lokaler. Under vår existens har vi etablerat oss som ett erfaren företag, som kännetecknas av professionalism och högt kvalitetsarbete, vilket framgår av samarbetet med stora multinationella företag.

I dag är Buildup Nordic AB ett dynamiskt utvecklande team av likasinnade människor. Vi implementerar innovativa program och teknologier i alla byggprocesser och säkerställer maximal produktivitet under hela projektets livscykel. Vi har skapat ett team av experter av högsta kategori som kommer att kunna göra arkitektoniska idéer av all komplexitet till verklighet och professionellt hantera hela projektet, från utveckling och samordning av teknisk dokumentation tills anläggningen ska sättas i drift. Företagets teknisk personal har stor erfarenhet och hög kvalifikation inom byggnads- och installationsarbeten. Byggföretaget Buildup Nordic AB garanterar högkvalitativ utförande av uppgifter med hänsyn till överensstämmelse med alla normer för bygglovgivning.

Om oss

Buildup Nordic AB startade sin verksamhet i november 2016 i Stockholm. Ägaren till företaget är Roberto Franzoni, en italienare, som 2001 grundade ett byggföretag i Lettland med namnet Franzoni & Co. Professionalism, engagemang, respekt för samhället och miljön är grunden för framgång och den främsta anledningen till att vi har tjänat förtroende och respekt hos våra kunder.

Byggföretaget Buildup Nordic AB har hittills varit synonymt med kvalitet, stabilitet, god smak och en snabbt utvecklande byggförening. Vi bryr oss ständigt om ständig förbättring av kvalitet och kontroll i alla skeden av bygg- och installationsarbeten. Som ett resultat av denna strategi har vårt företag möjlighet att möta komplexa tids- och tekniska krav.

Vårt mål är att tillfredsställa kunder och upprätthålla förtroende och respekt för konsumenterna. Vårt perspektiv är skapandet av en stark byggorganisation på internationell nivå, kännetecknad av hög kvalitet, respekt för miljön och sociala aspekter.
 
Varför oss?
 

  • Maximal komfort och skapande av en bättre livsstil: moderna rumsliga lösningar, bekvämt läge och specifika egenskaper hos fastigheter, koncentration av nödvändig infrastruktur för boende i kombination med ett överflöd av rena och gröna områden
  • Absolut säkerhet och okomplicerad kvalitet: noggrann och omtänksam design, miljövänliga byggmaterial, beprövade tekniksystem, överensstämmelse med nationella och internationella standarder
  • Finansiella och investeringsförmåner: rimliga priser och flexibla köpvillkor
  • Tillförlitlighet och stabilitet: alla våra projekt är färdiga enligt planen
  • Tillförlitlighet och stabilitet: vi värdesätter vårt rykte, våra kunders åsikter och deras behov och vi försöker tillfredsställa våra kunder; vi följer de högsta standarderna för servicekvalitet och förbättrar ständigt vårt arbete och vår service

Avslutade projekt

m2 byggt

Heltidsanställda

Länder för genomförande av verksamhet

Tjänster

Buildup Nordic AB tillhandahåller generella tjänster för konstruktion, efterbehandling, reparation och ombyggnad av byggnader och kommersiella lokaler: shopping-, underhållning- och kontorscenter, fabriker, logistikkomplex, butiker, lager, restauranger, kontor och privat sektor.

«Det nyckelfärdiga projektet» är ett idealiskt alternativ för en kund som har vänt sig till ett byggföretag. Klienten behöver inte leta efter arbetare, göra geodesi på egen hand, ha bekymmer och slösa  tid på att leta efter designers, arkitekter, etc. Kundens enda uppgift är godkännande av projektet, designbeslutet, valet av byggmaterial och kontroll av arbetsprocessen. Vi kan organisera arbetet hos alla avdelningar i vårt företag och underleverantörer på din byggarbetsplats, och snabbt utföra även de mest komplexa tekniska lösningarna och en stor mängd arbete. Företagets teknisk personal är maximalt integrerad med alla underleverantörer, vilket gör det möjligt att lösa alla uppgifter med högsta produktivitet och kvalitet.

Våra tjänster:

– utveckling av teknisk dokumentation och budgetering
– finansiell plan
– godkännande av arbetsschemat
– anbudsförslag
– organisation av byggarbetsplatsen
– integrerad projektledning
– samordning och kontroll av underleverantörer
– optimering av projektbeslut i budgeten
– arbetssäkerhet
– införandet av anläggningen i drift

Projekt

Oktober 2017

Huvudriktningen av arbetet: alla inredningsarbeten (målning, kakel, takinstallation, el, möbelinstallation)

Objekt: byggnadsarbeten i butiker Calzedonia och Intimissimi i köpcentret “Emporia”
Adress: Hyllie Boulevard 19, 215 32 Malmö, Sverige


Maj 2017

Huvudriktningen av arbetet: «det nyckelfärdiga projektet»

Objekt: byggandet av en tillfällig kontorsbyggnad för “Traffikverket”, som är den statliga myndigheten och ansvarar för den långsiktiga planeringen av transportsystemet


April 2017

Huvudriktningen av arbetet: alla interna ytbehandlingar (målning, kakel, takinstallation, el, möbelinstallation)

Objekt: Byggnadsarbeten i butiker Calzedonia och Intimissimi, som ligger i köpcentret “Väla”

Address: Marknadsvägen 9, 260 36 Ödåkra, Sverige


November 2016

Huvudriktningen av arbetet: rivning av gamla kontorsbyggnader och byggande av lägenheter – alla interna ytbehandlingar (el, VVS mm)

Objekt: Rekonstruktion av kontorlokaler i lägenheter

Adress: Hyttgatan 16, 81100 Sandviken, Sverige

Kontakter

Kontakt information

Buildup Nordic AB

Tellusborgsvägen 69, 126 29 Hägersten, Sverige

Org. nr.          559064-1451

VAT nr.          SE559064145101

E-post: info@buildupnordic.se

Feedback formulär

Om du har några frågor, fyll i formuläret nedan och vi kommer att kontakta dig snart.